Спаначена разядка с праз
Рецептата е изпробвана!Рейтинг: 8
Сложност: Трудна
Изпробвана: 1 изпробвана
Любима на 19 готвача Любима
Разпечатай
виж снимката
Снимката е добавена от renito
Снимка 21
Необходими продукти
  • • 500 г спанак
  • • 300 г извара или сирене
  • • 50-100 г орехови ядки
  • • 1 с.л. кисело мляко
  • • 1 стрък праз
  • • 1 стръкче копър
  • • 1 бр. печена чушка
  • • щипка естрагон
  • • сол
  • • 50-60 г масло
Начин на приготвяне
Празът се нарязва на ситно и се задушава в маслото. Спанака се измива и се бланшира в подсолена вода за 30 секунди, изважда се, изплаква се и се отцежда добре. Орехите се запичат на сух тиган и се смилат. Всички продукти се смесват, слагат се в кухненски робот и се смилат. Оформя се като топка в чинията и се украсява.

Рецептата е добавена от BABY на 13 Февруари 2009 г.
Източник: БОН АПЕТИ
Още рецепти за:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
вход с Facebook
(не изисква регистрация)
# 4
renito
магьосник в кухнята
[Изпробвал рецептата]
Много вкусно стана! Пропуснах чушката, оформих разядката на топки с различна големина и поднесох с бейби моцарела.
[Изпробвана]
23 Май 2021
снимки от
renito
магьосник в кухнята
[Изпробвал рецептата]
Снимка 2 23 Май 2021
# 3
desyj
магьосник в кухнята
Супер изглеждат, убедена съм, че са и толкова вкусни!18 Фев 2009
# 2
BABY
магьосник в кухнята
[Автор на рецептата]
Да, който обича спанак :)14 Фев 2009
# 1
korneliq
магьосник в кухнята
Ммм... всеки с удоволствие ще седне да закуси с тези вкусотийки, които изглеждат много добре!14 Фев 2009
снимки от
BABY
магьосник в кухнята
[Автор на рецептата]
Снимка 1 13 Фев 2009

Сподели рецептата

Във форума
Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.