събота, 6 октомври 2012 г.

Риба със спанак и топено сирене

Продукти:
2 рибни филета
1 ч.л. горчица
50 гр. спанак
100 гр. топено сирене
кашкавал по желание
сол, черен пипер
олио





Начин на приготвяне:
Рибните филета (моите излязоха около 450 гр.) се посоляват и поръсват с малко черен пипер. След това се подреждат в намазнена тава.
Рибата се намазва с горчицата и отгоре се разпръсква спанака (аз ползвах замразен, понеже не намерих пресен, но по-добре ползвайте пресен, ако намерите).
Топеното сирене се разстила върху спанака и рибата се слага да се пече на около 200 градуса.
Когато яденето е готово по желание може да се посипе с настърган кашкавал и да се върне във фурната за 1 минута докато се разтопи кашкавала.
На рибата много подхожда свежа салата.
Да ви е сладко.



Няма коментари:

Публикуване на коментар