Следва

Круши с лимонов сироп и мента, ако те изненадат гости с бутилка бяло вино

Печена паста със спанак и домати

Пастата никога не омръзва - затова и винаги ще си остане идеалната вечеря, която е и диетична, стига да не я...

Food преди 12 години

Пастата никога не омръзва - затова и винаги ще си остане идеалната вечеря, която е и диетична, стига да не я удавяме в сметанов сос и калорични сирена. Тази рецепта е сгряваща и уютна, задължително придружена с червено вино.

3 скилидки чесън
1 малка глава лук, накълцан
1 кутия къса паста
1 връзка спанак, или кутия замразен
1 домата
250 гр. моцарела или краве сирене
3 с.л зехтин
3 с.л. галета
сол и пипер


Сварете пастата според указанията на опаковката. През това време задушете лука и чесъна в загретия зехтин, после прибавете спанака, доматите и пастата. След това изсипете всичко в подходящ съд и печете 20 минути на 180 градуса, след като сте поръсили със сирене и галета.
 


 

More Food